Ugrás a tartalomra
  • Jelszóemlékeztető
Regisztráció
  • Hungarian
  • English
Címlap    
Magyar Juh- és Kecsketenyésztő Szövetség
  • MJKSZ
    • Magunkról
    • Alapszabály
    • Belépési nyilatkozat
    • Kilépési nyilatkozat
    • Szervezeti felépítés
    • Küldöttek
    • Elnökség
    • Felügyelő Bizottság
    • MJKSZ központi iroda
    • Régiók, instruktorok
    • Kiadványok
    • Közérdekű információk
  • Tenyésztés
    • Tenyésztési program
    • Eljárási szabályzat
    • Kiállítási Szabályzat
    • Fajták
    • Tenyésztők
    • Tenyésztői térkép
    • Díjak, díjazottak
    • Bemutató mintatelepek
    • Tenyésztési eredmények
    • Tenyészkos, tenyészbak katalógus
  • Őshonos fajtáink
    • Őshonos tenyésztési program
    • Őshonos fajták
    • Őshonos fajtát tenyésztők
    • Őshonos tenyésztési eredmények
    • Őshonos kiadványaink
  • Jelölés / nyilvántartás
    • Jelölés dokumentumai
    • Nyilvántartás dokumentumai
  • Rendeletek / támogatások
    • Rendeletek
    • Támogatások
  • Gasztronómia
    • Receptek
    • Juhhús és tejtermékek
    • Kecskehús és tejtermékek
  • Aukciók
    • Tájékoztató
    • Szabályzat
    • Futó aukciók
    • Jövőben induló aukciók
    • Lezárult aukciók

Meleg előételek

Sült burgonya kecskesajtos mártogatóssal

Sült burgonya kecskesajtos mártogatóssal

A krumplit megpucoljuk, nagyobb darabokra vágjuk, és megfőzzük. A sütőt előmelegítjük 200 fokra. Az olívaolajat fűszerezzük meg alaposan sóval, borssal, préselt fokhagymával.

  • Tovább (Sült burgonya kecskesajtos mártogatóssal)

Kecskesajtos burgonyalepény balzsamecetes grillparadicsommal

A főtt burgonyát áttörjük, hozzáadjuk a tojás sárgáját, sót, borsot, szerecsendiót, a kockára vágott kecskesajtot, összekeverjük, végül lepényeket formázunk belőle.

  • Tovább (Kecskesajtos burgonyalepény balzsamecetes grillparadicsommal)

Kecskesajtos-zöldfűszeres felfújt

A puha kecskesajtot villával áttörjük. A zöldfűszereket megmossuk, leszárítjuk, és apróra összevágjuk.

  • Tovább (Kecskesajtos-zöldfűszeres felfújt)

Grillezett kecskesajt zöldsalátával

A kecskesajtból kb. 1/2 cm-es szeleteket vágunk és azt egy csepp fokhagymás olíva olajon megsütjük.

  • Tovább (Grillezett kecskesajt zöldsalátával)

Juhhúsos kása (pilaf)

Juhhúsos kása (pilaf)

A húst kockákra, a hagymát apróra vágjuk. A húsdarabokat olajon hirtelen átsütjük, majd hozzátesszük a hagymát, fűszereket és felengedjük kb. 1 liter vízzel.

  • Tovább (Juhhúsos kása (pilaf))

Sürgősségi bárány/gida füljelző rendelés

+36 1 412 5090 További információ

Hírek

INFORMÁCIÓK A TEJELŐ SZARVASMARHA, HÚSMARHA- ÉS JUHTARTÓK SZÁMÁRA

2023.06.06.
Frissült az egységes kérelem benyújtására rendelkezésre álló elektronikus felületen az állatok megszemélyesítését segítő adatbázis, amely ezáltal a korábbiaknál jobb minőségű adatokkal segíti az állatalapú támogatási kérelmek benyújtását.
Tovább

Tenyésztési eredmények 2022.

2023.06.02.
A 2022. évi tenyésztési eredmények, rangsorok felkerültek a honlapra.
Tovább

Módosult a juh- és kecskefélék egyedeinek ENAR rendelete

2023.06.01.
A rendeletmódosítás értelmében a továbbtartásra meghagyott juhokat és kecskéket legkésőbb kilenc hónapos korukig kell megjelölni.
Tovább
További hírek
Cím 1134 Budapest, Lőportár utca 16.
Levelezési cím 1242 Budapest Pf. 365.
Telefon +36 1 412 5030
E-mail iroda[kukac]mjksz[pont]hu
A honlapot készítette: Macroweb
Manual
  • Adatkezelési szabályzat
  • Gyakran Ismételt Kérdések
Facebook oldal RSS csatorna