Üdvözöljük a Magyar Juh- és Kecsketenyésztő Szövetség kos és bak árverési felületén. Az alábbiakban az oldal használatát mutatnánk be.

Amennyiben licitálni szeretne, olvassa el a szabályzatot, majd regisztráljon az oldalra, a jobb felső sarokban található „Regisztráció” gombra kattintva.

FONTOS, hogy a valós adatait adja meg, hiszen a Szövetség munkatársai csak így tudják elfogadni a regisztrációt.

A folyamat végén egy e-mailt kap, majd, miután jóváhagytuk a jelentkezést, egy linket tartalmazó e-mailt küldünk, melyre kattintva be tudja állítani a jelszavát, mellyel a jövőben be tud jelentkezni az oldalra, és licitálni tud a kiválasztott kos(ok)ra / bak(ok)ra.

A jövőben induló aukciók fülön lehet előre tájékozódni, mely egyedek kerülnek árverésre, a képre kattintva elindul a bemutató videó, részletes adatokat, illetve az egyed adatlapját a Fülszámra, vagy a Bővebben gombra kattintva lehet elérni. Itt látható a kikiáltási ár illetve az aukció kezdete is. Lehetőség van fajtákra szűkíteni is.

A futó aukcióknál a Fülszámra kattintva lehet továbbjutni, és a kívánt összeget beállítva (vagy a megadott összeget elfogadva) Licitálni.

Az MJKSz Aukciós Oldal optimális működéséhez a Google Chrome, illetve a Mozilla FireFox böngésző ajánlott, elsősorban asztali számítógép, notebook eszközökön.