
Hozzávalók 4 személyre
1 db közepes méretű báránycomb
3-4 gerezd fokhagyma
olaj
1 csésze tejföl
1 evőkanál ecet
1 evőkanál Worcestershire szósz
só, bors, pirospaprika,
3 babérlevél
Elkészítés
Egy nagy serpenyőben hevítjük kevés olajon a felszeletelt bárányt, törjük rá a fokhagymát, sózzuk, s addig forgatjuk, amíg a húsdarabok külseje körbe meg nem pirul. Ekkor a húst szedjük ki, a visszamaradt zsiradékot
pedig öntsük fel a tejföllel, az ecettel.
a Worcestershire szósszal, sózzuk, borsozzuk és paprikázzuk, s lassú tűzön kevergetjük, hogy a hússütésből visszamaradt pörzsanyagok feloldódjanak.
Végül ezt a mártást öntsük a húsra, adjunk hozzá a babérleveleket, s az egészet jól forraljuk össze, tésztával tálaljuk.