Serpenyős bárányszeletek
Hozzávalók 4 személyre

1 db közepes méretű báránycomb

3-4 gerezd fokhagyma

olaj

1 csésze tejföl

1 evőkanál ecet

1 evőkanál Worcestershire szósz

só, bors, pirospaprika,

3 babérlevél

Elkészítés

Egy nagy serpenyőben hevítjük kevés olajon a felszeletelt bárányt, törjük rá a fokhagymát, sózzuk, s addig forgatjuk, amíg a húsdarabok külseje körbe meg nem pirul. Ekkor a húst szedjük ki, a visszamaradt zsiradékot

pedig öntsük fel a tejföllel, az ecettel.

a Worcestershire szósszal, sózzuk, borsozzuk és paprikázzuk, s lassú tűzön kevergetjük, hogy a hússütésből visszamaradt pörzsanyagok feloldódjanak.

Végül ezt a mártást öntsük a húsra, adjunk hozzá a babérleveleket, s az egészet jól forraljuk össze, tésztával tálaljuk.