
Hozzávalók:
- 30 dkg birkaraguhús kockázott
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- babérlevél
- köménymag
- pirospaprika
- 50 dkg zöldbab
- 2 dl tejföl
- 30 dkg burgonya
- 1 evőkanál liszt
- só
- őrölt bors
- olaj
Elkészítés
Az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk, megszórjuk pirospaprikával és hozzáadjuk az előzőleg leforrázott kockázott birka raguhúst. Megsózzuk, babérlevéllel, őrölt borssal fűszerezzük és teszünk hozzá 1 gerezd apróra vágott fokhagymát. Fedő alatt rövid lével puhára pároljuk. Egy másik edényben megfőzzük a felkockázott burgonyát és a vágott zöldbabot. Rántást készítünk és berántjuk az összeöntött húst, burgonyát és zöldbabot. Jól felforraljuk és tálalás előtt tejföllel elkeverjük.