Hozzávalók:
- 1 kg kecskehús
- 2 fej vöröshagyma
- 1 dl étolaj
- fűszerpaprika
- só, bors
- 15 dkg paprika
- 15 dkg paradicsom
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 dl vörösbor
- zöldségleves páclének
Elkészítés
A húsokat 1-2 napra a zöldséglevesben pácoljuk. A hagymát apró kockákra aprítjuk, és az olajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a fűszerpaprikát, és folyamatosan keverjük, hogy oda ne égjen, majd beletesszük a csontos húsokat. A pácléből folyamatosan pótoljuk az elfőtt levet. Amikor a hús félig elkészült, akkor adhatjuk hozzá a felkockázott húsokat és esetleges belsőségeket ( máj,szív). Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Utána beletesszük a paprikát, paradicsomot és a bort. Mikor elkészült, melegen tálaljuk.