Hozzávalók:

  • 1 kg kecskehús
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 dl étolaj
  • fűszerpaprika
  • só, bors
  • 15 dkg paprika
  • 15 dkg paradicsom
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 dl vörösbor
  • zöldségleves páclének
Elkészítés

A húsokat 1-2 napra a zöldséglevesben pácoljuk. A hagymát apró kockákra aprítjuk, és az olajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a fűszerpaprikát, és folyamatosan keverjük, hogy oda ne égjen, majd beletesszük a csontos húsokat. A pácléből  folyamatosan pótoljuk az elfőtt levet. Amikor a hús félig elkészült, akkor adhatjuk hozzá a felkockázott húsokat és esetleges belsőségeket ( máj,szív). Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Utána beletesszük a paprikát, paradicsomot és a bort. Mikor elkészült, melegen tálaljuk.