
Hozzávalók 4 személyre
50 dkg kenyértészta
30 dkg paradicsomszósz (fűszeres)
1 fej vöröshagyma
4 szelet bacon
6-8 dkg kecskesajt (keményebb)
só és frissen őrölt fekete bors
1 ek friss majoránna, apróra vágva fekete olajbogyó a díszítéshez.
Friss Zöldsaláta a tálaláshoz.
Elkészítés
A jól megkelt kenyértésztát kb. 30-35 centi átmérőjük koronggá kinyújtjuk, megkenjük paradicsomszósszal, rátesszük a vöröshagymát vékony karikákra vágva, a felcsíkozott bacont majd megszórjuk a lereszelt kecskesajttal és sózzuk, borsozzuk. 200 C° fokos sütőbe tesszük és kb. 18-20 percig sütjük.
A végén megszórjuk a frissen vágott majoránnával és olíva bogyóval. Chilis vagy fűszernövényes olajba megforgatott vegyes zöldsalátával tálaljuk.