Kecskesajtos padlizsán korongok

Hozzávalók 22 szelethez:

  • 2 db padlizsán
  • 8-10 db koktélparadicsom
  • 15 dkg kecskesajt
  • 3 ek olívaolaj
  • 2 gerezd nagy fokhagyma
  • ízlés szerint zöldfűszernövények (kakukkfű, rozmaring, tárkony)
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint bors
Elkészítés

Először a zöldfűszereket apróbb darabokra tépkedjük, a fokhagymát vagy lereszeljük, vagy összenyomjuk, és mehet bele az egész az olívaolajba. Megszórjuk borssal és jól összekavarjuk! A padlizsánt megmossuk és ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. Majd egy sütőpapíros tepsibe sorba rakjuk és megsózzuk. Megkenjük a fűszeres olajjal. A koktélparadicsomot felkarikázzuk és rátesszük a padlizsánra, a sajtot kis háromszögekre vágjuk és azt is rárakjuk. Előmelegített sütőbe toljuk. 200 fokon 15-20 perc alatt ízlés szerint készre sütjük.