
Hozzávalók:
- 1 db nagyobb kígyóuborka
- 3 db sárgahúsú zöldpaprika
- 4 db nagyobb kemény húsú paradicsom
- 2 közepes fej vöröshagyma
- 20 dkg juh feta túró
- Só, frissen őrölt bors
- 1 dl olívaolaj
- 0,6 dl fehér borecet
Elkészítés
A megmosott kígyóuborkát, kimagozott zöldpaprikát, paradicsomot 2*2 centis kockákra daraboljuk, a meghámozott vöröshagymát vékony karikákra szeleteljük, és salátás tálba szórjuk.
Lefóliázva hűtőben jól lehűtjük, majd tálaláskor rámorzsoljuk a juh feta túrót, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk az olívaolajjal, a borecettel, és lazán összeforgatjuk.
Végül salátás tálkákba szedjük, azonnal kínáljuk, és friss-ropogós pirítóst kínálunk mellé.