JUHTÚRÓS KAPROS CSUSZA

Nyomtatóbarát változat
JUHTÚRÓS KAPROS CSUSZA
Recepthez felhasznált állat húsa vagy teje: 
Juhtúróból készült ételek
Juh
Étel típusa: 
Tészták
Főételek
Hozzávalók:
40 dkg csuszatészta
25 dkg juhtúró
10 dkg füstölt szalonna
1 csomag kapor
2 dl tejföl
Elkészítés: 

A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük. Átforgatjuk a kisült szalonna zsírján. Ráöntjük a  tejföllel, finomra vágott kaporral ízesített juhtúró keveréket. Sütőbe átpirítjuk és szalonnatepertővel megszórva tálaljuk.

Recepthez kapcsolódó termelők

Amennyiben elkészítené a receptet, szeretnénk segítséget nyújtani a recepthez szükséges Kecske vagy Juh hús- tej- vagy sajtkészítmények beszerzése terén is, ajánljuk ezek előállításával foglalkozó termelőinket:

sorrend változtatása Cím Telefonszám Fajták
Baranya Zsuzsanna
2543 Süttő, Bikol puszta 30.
Honlap: 
33/475-701; 30/573-8202
Nagy-Hajdu Tímea
3300 Eger, Baktai út 42.
Honlap: 
30/2596-393 Szánentáli kecske