Báránymáj rántva hagymás tört burgonyával

Nyomtatóbarát változat
Báránymáj rántva hagymás tört burgonyával
Recepthez felhasznált állat húsa vagy teje: 
Bárányhús ételek (fiatal állatból)
Juh
Étel típusa: 
Sültek
Főételek
Báránymáj
tej
foghagyma
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj
Elkészítés: 

A báránymájat felszeleteljük és foghagymás tejben fél-egy napig hűtőben pihentetjük. Ezután lecsöpögtetjük, sózzuk, panírozzuk, sütjük.

Recepthez kapcsolódó termelők

Amennyiben elkészítené a receptet, szeretnénk segítséget nyújtani a recepthez szükséges Kecske vagy Juh hús- tej- vagy sajtkészítmények beszerzése terén is, ajánljuk ezek előállításával foglalkozó termelőinket:

sorrend változtatása Cím Telefonszám Fajták
Hegedűs Józsefné
6043 Kunbaracs, Kákás tanya 329
Honlap: 
+36 30/2660-204 Magyar merinó juh
Apró Mihály
2220 Vecsés, Kossuth L. u. 20/A.
Honlap: 
29/350-160; 30/473-2286 Magyar merinó juh