Báránymáj bacon subában sült burgonyával és sült hagymával

Nyomtatóbarát változat
Báránymáj bacon subában sült burgonyával és sült hagymával
Recepthez felhasznált állat húsa vagy teje: 
Bárányhús ételek (fiatal állatból)
Juh
Étel típusa: 
Sültek
Főételek
4 főre
1 db báránymáj (70-80 dkg)
30 dkg szeletelt bacon
3-4 gerezd fokhagyma
flekken fűszerkeverék
Elkészítés: 

A báránymájat megtűzdeljük fokhagymával, majd fűszerezzük flekken fűszerkeverékkel. Végül alul-felül befedjük bacon-nel. Kb. 35-40 percig sütjük 180 fokon. Sültburgonyával és sülthagymával tálaljuk.

Recepthez kapcsolódó termelők

Amennyiben elkészítené a receptet, szeretnénk segítséget nyújtani a recepthez szükséges Kecske vagy Juh hús- tej- vagy sajtkészítmények beszerzése terén is, ajánljuk ezek előállításával foglalkozó termelőinket:

sorrend változtatása Cím Telefonszám Fajták
Apró Mihály
2220 Vecsés, Kossuth L. u. 20/A.
Honlap: 
29/350-160; 30/473-2286 Magyar merinó juh
Hegedűs Józsefné
6043 Kunbaracs, Kákás tanya 329
Honlap: 
+36 30/2660-204 Magyar merinó juh