Baconba göngyölt báránycsülök héjában sült burgonyával

Nyomtatóbarát változat
Baconba göngyölt báránycsülök héjában sült burgonyával
Recepthez felhasznált állat húsa vagy teje: 
Bárányhús ételek (fiatal állatból)
Juh
Étel típusa: 
Sültek
Egytálételek
Főételek
4-8 báránycsülköt
bors
foghagyma
bacon szallona
Elkészítés: 

4-8 báránycsülköt ízlés szerint sóval, borssal ízesítünk és foghagymával megtűzdeljük. Az így elkészített csülköt szeletelt bacon szalonnába göngyöljük, majd sütőben zsíron fóliával lefedve 1-1,5 órát pároljuk, és utána 15-20 perc alatt készre pirítjuk.

Recepthez kapcsolódó termelők

Amennyiben elkészítené a receptet, szeretnénk segítséget nyújtani a recepthez szükséges Kecske vagy Juh hús- tej- vagy sajtkészítmények beszerzése terén is, ajánljuk ezek előállításával foglalkozó termelőinket:

sorrend változtatása Cím Telefonszám Fajták
Apró Mihály
2220 Vecsés, Kossuth L. u. 20/A.
Honlap: 
29/350-160; 30/473-2286 Magyar merinó juh
Hegedűs Józsefné
6043 Kunbaracs, Kákás tanya 329
Honlap: 
+36 30/2660-204 Magyar merinó juh