Tenyészkos árverés

Nyomtatóbarát változat
Tenyészkos árverés

A központi kosnevelő telepeinken elérhetőek „A” illetve „K” minősítésű tenyészkosaink, melyeket egy új számítástechnikai rendszer megvalósításával, az interneten értékesítünk.

Június 3-5 között, fajtánként licitálhatnak a legértékesebb magyar merinó, hortobágyi és gyimesi racka valamint a cigája és tejelő cigája tenyészkosokra.

Bízunk benne, hogy nem csak most, hanem a járványhelyzet elmúltával is egy új értékesítési, vásárlási lehetőséget tudunk ezzel biztosítani tagjainknak és a hazai tenyésztőknek.

Az oldal ide kattintva érhető el: https://aukcio.mjksz.hu/

A „Jövőben induló aukciók” fülön lehet előre tájékozódni, mely egyedek kerülnek árverésre, a képre kattintva elindul a bemutató videó, részletes adatokat a Fülszámra, vagy a „Bővebben” gombra kattintva lehet elérni. Itt látható a kikiáltási ár illetve az aukció időtartama is. Lehetőség van fajtákra szűkíteni is.

A „Futó aukciók” fülön (június 3-5. között) egy adott fajtára leszűrés után az egyedek fülszám szerint növekvő sorrendben vannak felsorolva.

Aki részt szeretne venni az árverésen, regisztráljon a fenti honlapon.

Tagjainkat e-mailben értesítettük az árverésről, aki nem kapta meg ezt az e-mailt, küldje meg a pontos e-mail címét az iroda [at] mjksz [dot] hu címre!